Benodigheden voor 4 personen
750 g vruchtvlees van rijpe mango's (ca 4 mango's)
15 cl room
7 gelatineblaadjes
125 g suiker
5 cl water
het sap van 1/2 citroen
25 cl frambozensap
Exotisch fruit als versiering
Bereiding
Klop de room tot hij stijf is en leg de gelatineblaadjes in koud water te weken.
Mix het vruchtvlees van de mango's.
Bereid een siroop door het water en de suiker te laten koken.
Laat de gelatine uitlekken en voeg ze bij de siroop.
Giet het gemixte vruchtvlees van de mango's en het citroensap erbij.
Meng alles en zeef de mengeling door een fijne puntzeef om eventuele klonters te vermijden.
Voeg daarna voorzichtig de opgeklopte room toe.
Verdeel alles over 4 soufflé-kommetjes. 
Plaats het dessert dan minstens 4 uur in de koelkast.
Was en snij het exotisch fruit net voor het opdienen.
Versier de borden met een beetje frambozencoulis.
Haal de mousse uit de kommetjes (hou elk kommetje enkele seconden in warm water alvorens het om te keren) en plaats de mousse midden op het bord. 
Schik de exotische vruchten errond.

 

SMAKELIJK!