 |
Schil de mango en snijd plakjes van mango. Houd wel rekening met de grote pit in
het midden. |
 |
Houd drie plakjes achter voor garnering. Rest van het vruchtvlees in kleine
stukjes snijden. |
 |
In een kommetje de verse roomkaas, helft van de mango en worcestershiresaus door
elkaar mengen. |
 |
Op een plank het vlees uitspreiden en met een scherp mes twee maal het vlees
insnijden zodat er een langer en dunner stuk ontstaat. |
 |
Wrijf het vlees in met zout, peper en gemberpoeder. |
 |
Rest van de mango en bacon over het vlees verdelen. |
 |
Aan een korte kante van het vlees het kaasmengsel leggen. |
 |
Vlees oprollen, te beginnen aan de kant waar de kaas ligt. Bind het geheel met
rolladetouw vast. |
 |
Verhit in een braadpan boter, vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. |
 |
Op een laag vuur met deksel schuin op de pan vlees in ca 40 min gaar braden. Af
en toe keren. |
 |
De achtergehouden plakjes mango in kleinere plakjes snijden. Telkens 3 plakjes
tot waaier vormen. |
 |
Vlees uit de braadpan op de plank leggen en ca. 5 minuten laten rusten. |
 |
Intussen aan het braadvocht slagroom, gembersiroop en 1 dl water
toevoegen. |
 |
Alles onder roeren bijna aan de kook brengen. |
 |
Op smaak brengen met zout en peper. |
 |
Giet de saus in een sauskom. |
 |
Snij het vlees in 12 plakken dakpansgewijs op een schotel, garneren met
waaiertjes mango's. |